Donateur

Naast de onmisbare inbreng van vrijwilligers om de sterrenwacht operationeel te houden, is er een tweede pijler onder het bestaansrecht van de sterrenwacht. Die pijler wordt gevormd door diegenen die ons jaarlijks financieel steunen met een bepaald bedrag of te wel de Donateurs.

Dat wij de donateurs weten te waarderen, proberen we op meerdere wijzen aantoonbaar te maken. Zo werden de donateurs als eersten uitgenodigd voor een exclusief bezoek aan de nieuwe sterrenwacht in aanbouw. En: indien wij bijvoorbeeld over het e-mail adres van een donateur beschikken nodigen we hem of haar persoonlijk uit bij bijzondere publieksbijeenkomsten zodat de donateur niet afhankelijk is van de aankondiging in de media of de website. 

 

Voordelen

nieuwsbriefDonateurs genieten de volgende voordelen:

  • Gratis toegang op onze reguliere publieksavonden.
  • Gratis entree op speciale lezingen.
  • Kortingen op cursussen.
  • Korting op tarief voor reserveringen, bijvoorbeeld bij groepsfamiliebezoek. 
  • Donateurs ontvangen elk kwartaal onze Nieuwsbrief met onder meer een actueel overzicht van de sterrenhemel per komende periode.

Donateur wordt u al voor €24.-- per jaar en, ..... let op: dat betreft alle thuiswonende leden van het gezin!  

Donateur wordt U door onderstaande formulier te downloaden, volledig in te vullen, uit te printen en te ondertekenen.

Het originele en ondertekende formulier kunt U opsturen naar: Sterrenwacht Hellendoorn, Grotestraat 281, 7441 HC  Nijverdal of in te leveren bij het Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug op ditzelfde adres.

  Formulier Aanmelding als Donateur  

 

Vrijwilliger worden?

Wilt u meer dan alleen donateur zijn? Dan kunt u zich natuurlijk aanmelden als vrijwilliger. Door de extra bijeenkomsten en vrijwilligersavonden leert u pas echt veel. Als u wilt, geeft u later wellicht ook zelf uitleg over de sterrenhemel of over een eigen specialisme. Hoe u zich ontwikkelt en wat u als vrijwilliger wilt doen, dat is geheel aan U zelf. Alles wordt in overleg met U geregeld.

De publiekssterrenwacht Hellendoorn kan donateurs en vrijwilligers erg goed gebruiken, dus aarzel niet, meldt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan en wees van harte welkom.

 

Aanvullende gegevens