Groepen

Mogelijkheid voor groepsafspraken: vanwege de geldende corona maatregelen vanaf 27 november is de sterrenwacht tot nader bericht gesloten voor alle activiteiten. Reserveren is voorlopig niet meer mogelijk.

Het is mogelijk de sterrenwacht voor groepen te reserveren, dit is vooral voor families en groepen zoals buurtverenigingen etc., erg interessant.

Het grote voordeel is dat en er geen andere bezoekers zijn, dus is de sterrenwacht exclusief voor uw groep beschikbaar. Bovendien kan het programma zoveel mogelijk in overleg met u “op maat” worden samengesteld. 

In verband met de corona situatie zijn groepsgroottes tot 12 personen binnen de geldende protocollen standaard te hanteren. Bij grotere groepen zullen indien mogelijk speciale of meerdere afspraken moeten worden gemaakt, deze worden per geval afgestemd. 

In verband met de corona maatregelen van de overheid is het vanaf 6 november 2021 verplicht om de QR code op papier of via de CoronaCheck App te tonen bij het bezoek aan de sterrenwacht voor personen vanaf 13 jaar.   De sterrenwacht verwacht dat publiek en/of groepen bij corona-gerelateerde klachten of bij positief geteste (familie)leden of -relaties dit vooraf melden en afzien van het bezoek.

LET OP: tijdens reguliere publieksopeningen op vrijdagavond en zaterdagmiddag kan er niet worden gereserveerd. Dat geldt ook voor de maandag want dan is de sterrenwacht gesloten.

Reserveer tijdig, minimaal 4 weken van te voren, dit in verband met de vele aanvragen.

Reserveringen voor groepen kunnen alleen in behandeling worden genomen door een email te sturen aan: reserveringen@sterrenwachthellendoorn.nl onder vermelding van naam, gewenste datum, tijdstip en aantal volwassenen/kinderen. 

februari 2022
ma di wo do vr za zo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28123456