Groepen

Het is mogelijk de sterrenwacht voor groepen te reserveren, dit is vooral voor families en groepen zoals buurtverenigingen etc. erg interessant. Het grote voordeel is dat er dan geen andere bezoekers zijn, dus is de sterrenwacht exclusief voor uw groep beschikbaar. Bovendien kan het programma zoveel mogelijk in overleg met u “op maat” worden samengesteld. 

Groepsreserveringen zijn helaas niet mogelijk in de maanden juli en augustus.

ininScholen kunnen uitsluitend reserveren op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtenden. Voor scholen is de ondergrens voor een bezoek aan de sterrenwacht in principe vanaf groep 4. Reserveringen voor groep 3 uitsluitend in overleg.

Groepsgroottes tot 20 personen zijn binnen de afspraken als standaard te hanteren. Bij grotere groepen zullen indien mogelijk speciale of meerdere afspraken moeten worden gemaakt, deze worden per geval afgestemd. 

Groepsreserveringen worden altijd gemaakt onder voorbehoud van beschikbaarheid van vrijwilligers en de lezingenzaal van Staatsbosbeheer. Mocht de zaal op het moment van het bezoek toch niet beschikbaar zijn, dan vervalt de lezing en wordt deze vervangen door extra tijd in het planetarium en/of de koepel.

De sterrenwacht verwacht dat publiek en/of groepen bij corona-gerelateerde klachten of bij positief geteste (familie)leden of -relaties dit vooraf melden en afzien van het bezoek.

LET OP: tijdens reguliere publieksopeningen op vrijdagavond en zaterdagmiddag kan er niet worden gereserveerd. Dat geldt ook voor de maandag want dan is de sterrenwacht gesloten.

Reserveer tijdig, minimaal 4 weken van te voren, dit in verband met de vele aanvragen.

Reserveringen voor groepen kunnen alleen in behandeling worden genomen door een email te sturen aan: [email protected] onder vermelding van naam, gewenste datum, tijdstip en aantal volwassenen/kinderen. 

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30