Groepen

Mogelijkheid voor groepsafspraken.

Het is mogelijk de sterrenwacht voor groepen te reserveren, dit is vooral voor families en groepen zoals buurtverenigingen etc., erg interessant.

Het grote voordeel is dat en er geen andere bezoekers zijn, dus is de sterrenwacht exclusief voor uw groep beschikbaar. Bovendien kan het programma zoveel mogelijk in overleg met u “op maat” worden samengesteld. 

dit In verband met de corona situatie zijn groepsgroottes tot 18 personen binnen de geldende protocollen standaard te hanteren. Bij grotere groepen zullen indien mogelijk speciale of meerdere afspraken moeten worden gemaakt, deze worden per geval afgestemd. 

De sterrenwacht hanteert momenteel geen QR code beleid, hoewel alle overige maatregelen zoals genomen door de overheid van toepassing blijven. De sterrenwacht verwacht dat publiek en/of groepen bij corona-gerelateerde klachten of bij positief geteste (familie)leden of -relaties dit vooraf melden en afzien van het bezoek.

LET OP: tijdens reguliere publieksopeningen op vrijdagavond en zaterdagmiddag kan er niet worden gereserveerd. Dat geldt ook voor de maandag want dan is de sterrenwacht gesloten.

Reserveer tijdig, minimaal 4 weken van te voren, dit in verband met de vele aanvragen.

Reserveringen voor groepen kunnen alleen in behandeling worden genomen door een email te sturen aan: reserveringen@sterrenwachthellendoorn.nl onder vermelding van naam, gewenste datum, tijdstip en aantal volwassenen/kinderen. 

november 2021
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345