Beleef ze alle Drie!

Beleef ze alle Drie  bij de Sterrenwacht Hellendoorn

Op de top van de Sallandse Heuvelrug staat de Publiekssterrenwacht Hellendoorn. De sterrenwacht heeft een grote koepel met geavanceerde telescopen en beschikt daarnaast over een super mooi planetarium, ook wel het ‘Theater van de Kosmos’ genoemd.

Je hebt impressies, ervaringen, belevingen én: unieke belevingen die je nooit meer vergeet! De kans op zo’n  unieke belevenis doet zich voor op woensdagavond 5 oktober bij de Sterrenwacht Hellendoorn. Op die avond vindt daar het astronomisch evenement: ‘Beleef ze alle drie’  plaats. Alle drie, dat zijn de planeten Jupiter en Saturnus en de Maan die op 5 oktober aan de avondhemel te zien zijn! Dat deze drie samen aan de hemel staan komt zelden voor, alleen daarom al wordt dit ‘zienderogend beleven’ een ervaring om nooit meer te vergeten.

Mocht het bewolkt zijn dan wordt dat maximaal gecompenseerd door de andere componenten van dit Beleefevenement: een bezoek aan het planetarium en een lezing over Jupiter, Saturnus en de Maan. Dit alles bij elkaar maakt een bezoek aan de Sterrenwacht Hellendoorn op 5 oktober, echt tot een unieke belevenis.

Waar:  Sterrenwacht Hellendoorn Grotestraat 281 Nijverdal
Wanneer: woensdagavond 5 oktober.
Aanvang:  20.00 – Deur open 19.45 hr.
Prijs:  volwassen € 8 p.p.  kinderen 6 tot en met 13 jaar € 4

Reservering uitsluitend via website www.sterrenwachthellendoorn.nl tab reservering onder arrangement:  Beleefweek oktober.