Afscheid burgemeester mw. A Raven

Na een ambtsperiode van ruim 10 jaar, trad mw. A. Raven onlangs af als burgemeester van de gemeente Hellendoorn.  Mw. Raven  (Anneke) was een geliefd burgemeester bij de inwoners van onze gemeente. Dat kwam onder andere door haar nauwe betrokkenheid bij het culturele leven in onze gemeente. Ook de sterrenwacht Hellendoorn kon rekenen op haar warme belangstelling en in een aantal gevallen zelfs op haar rechtstreekse support.

Vanwege de corona beperkingen was er helaas – maar wel begrijpelijk – geen formele afscheidsreceptie namens de gemeente. Om toch onze waardering voor haar te laten blijken, hebben we – met inachtneming van de bekende maatregelen-, een informele bijeenkomst met haar gearrangeerd. Onder het genot van een kop koffie boden we mw. Raven het mooie boek “Prachtige Nacht” aan. Dat boek bevat super mooie foto’s van prachtige sterrenhemels van over de hele wereld,  ook hebben we er een mooie katern ingelegd met astrofoto’s gemaakt door onze vrijwilligers en foto’s van mw. Raven tijdens haar vele bezoekjes aan de sterrenwacht.  Zowel mw. Raven als wij kijken met genoegen terug op deze informele bijeenkomst. 

PS: onze nieuwe burgemeester, dhr. J Eijbersen, is inmiddels uitgenodigd voor een kennismaking met onze mooie sterrenwacht en haar vrijwilligers.